Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga pista

őstag

válasz ntsnts #1129 üzenetére

El kell szomorítsalak, a jófogás évek óta hulladék és szerintem egyre rosszabb. Én is vaterán árultam sok mindent, most már csak ad-hoc hirdetek ott, a legtöbb cuccot itt a hardveraprón adom el, persze ami a IT és hasonló cucc.
    Most 1 db cuccot hirdetek a jófogáson, konkrétan minden reggel már vár egy mail, hogy levelem jött a jófogáson, ahogy írod ugyanazzal a szöveggel, általában du-ra vagy másnapra már tiltva van a user.
    A vaterának a nagy előnye az értékelési rendszer volt, amit a jófogás nem volt képes átvenni, bármilyen csalás van felteszik a kezüket. A vaterán elvileg volt-van vevővédelem, habár ott szerencsére egyszer se vertek át vagy húztak le.
    Az a baj, hogy a sok csalás miatt mindenki szekptikus, még akár egy tök rendes eladóval szemben is. Az meg a plusz mellé, hogy sok olyan van aki úgy ad el vmit, hogy fogalma nincs sem a futárok sem a csomagautomaták működéséről, sem az átutalásos fizetésről.
    (Kedvencem amikor csalónak titulált vki, mert kértem h adja meg a számlaszámát, ahova utalhatom a pénzt :D).
    Ott van még a FB marketpalce, ahol szintén csalók, botok tömkelege. Ott ha személyen adsz el vmit, talán az a legegyszerűbb, persze semmire nincs garancia.

Új hozzászólás Aktív témák