Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
El kell szomorítsalak, a jófogás évek óta hulladék és szerintem egyre rosszabb. Én is vaterán árultam sok mindent, most már csak ad-hoc hirdetek ott, a legtöbb cuccot itt a hardveraprón adom el, persze ami a IT és hasonló cucc.
Most 1 db cuccot hirdetek a jófogáson, konkrétan minden reggel már vár egy mail, hogy levelem jött a jófogáson, ahogy írod ugyanazzal a szöveggel, általában du-ra vagy másnapra már tiltva van a user.
A vaterának a nagy előnye az értékelési rendszer volt, amit a jófogás nem volt képes átvenni, bármilyen csalás van felteszik a kezüket. A vaterán elvileg volt-van vevővédelem, habár ott szerencsére egyszer se vertek át vagy húztak le.
Az a baj, hogy a sok csalás miatt mindenki szekptikus, még akár egy tök rendes eladóval szemben is. Az meg a plusz mellé, hogy sok olyan van aki úgy ad el vmit, hogy fogalma nincs sem a futárok sem a csomagautomaták működéséről, sem az átutalásos fizetésről.
(Kedvencem amikor csalónak titulált vki, mert kértem h adja meg a számlaszámát, ahova utalhatom a pénzt
).
Ott van még a FB marketpalce, ahol szintén csalók, botok tömkelege. Ott ha személyen adsz el vmit, talán az a legegyszerűbb, persze semmire nincs garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).