- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
FistXL #17893 üzenetére
Bejelentkezéssel nekem nem volt gondom, bejelentkezve maradtam mobilon is, desktopon is (be volt pipálva minden opció, ami kevésbé biztonságos ugyan, de nem léptet ki folyamat). Szóval ilyen szempontból az új felületen semmi különbséget nem látok. Nekem a kinézet, és a használhatóság (hiányos mobil felület), ami botrány. És akkor ez állítólag hipermodern, reszponzív, aztán egy Full HD fölötti felbontású mobilkijelzőn kevesebbet látok, mint egy Full HD-s monitoron. Teljesen logikus.
Szerk: egyébként nem értem. Egy csomó esetben a friss cikkekhez a bal oldali sávból jutottam el, tehát abszolút az oldal érdekét szolgálja, hogy ott legyen. (Nem az újság felől közelítek a fórumba, hanem a fórum felül az újsághoz.) Erre nincs ott.
Mobilon tehát ne érdekeljenek a friss cikkek.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged