Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Eltűnt a fél internet!
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem akartam kókányolósra, csak az alap lekérdezésen túli második lekérdezés, ami visszaadja ezt az adatot, amivel aztán haladnom kell tovább, annyira belassította az első betöltődést, hogy ki kellett vennem belőle, mert tökre elrontotta az élményt (sokáig nem volt tartalom). És a második lekérdezés adatára csak sok-sok scrollozás után volt szükség, így gondoltam, ráér később is. És onnan tolta magával a többi dolgot.
(Lehet, csak túlgondolom amúgy, és olyan esetet próbálok megoldani, amit amúgy nem is kellene...)
De már annyira nyakatekert az egész, hogy visszamegyek az alaphoz, és hagyom ezt az időeltolósdit, mert annyi esetet kell lekezelni, hogy ennyit nem ér az egész.
Nekikezdtem amúgy a setInterval-os clear-es megoldásnak is, de aztán valamiért a timeout-ossal folytattam.
De inkább vissza az elejére, mert ez így már nem szép (és közel sem hatékony).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest