Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mivel még nem vagyok az oldal szerkezetével teljesen kész, nem foglalkoztam a cookie-kkal. Az időjárás-modul optimális működéséhez viszont letárolom a kliensen az eszköz koordinátáit, ezt local storage-dzsal oldottam meg.
"Cookies are primarily for reading server-side, local storage can only be read by the client-side."Viszont amit írtál legutóbb, amiatt kérdezném, hogy ez rendben van-e így?
"Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként."
Ha így nem jó (cookie szerverrel való kommunikációhoz, local storage, ha csak lokálban kell adattal dolgozni), mi alapján tudom eldönteni, hogy mit-hol tárolhatok? Mi a "GDPR-kompatibilis irányelv"?A saját eszközén tárolni a saját helyadatait az adatbiztonsági kockázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest