- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
[HTML beágyazott kód QuerySelector működés]
Közben felmerült a kérdés, hogy ha a content.html output2 elemébe nem klikk eseménykor, hanem betöltéskor, akarok berakni valamit, akkor azt hogyan tehetem meg. Sajnos csak ilyen csúnya megoldás jutott eszembe:
setTimeout(function() {
var output2var = document.getElementById("output2");
output2var.innerHTML = "OUTPUT2 IS WORKING";
}, 1000);Azaz setTimeoutal megvárom a teljes betöltést. Elég gány.
-
disy68
aktív tag
A te példádban az a legfőbb gond, hogy az ajax hívás aszinkron (XMLHttpRequest) és amikor hivatkoznál a testclick id-jú elemre, az még nincs benne a dom-ban. Az után tudsz csak rá hivatkozni, hogy az ajax kérés lefutott.
Erre az egyik lehetőség egy callback lehet, ami akkor lesz meghívva, amikor a content már bekerült a dom-ba.
Hogy legyen más is mint a korábbi minta, a lekérést átírtam fetch api-ra, meg kiszedtem a fölösleget, hogy átláthatóbb legyen: link
-
cattus
addikt
Teljesen még nem tiszta, hogyan is képes látni ez a content.html-ben lévő button ID-t
Két dolog miatt. Egyrészt, mert az egész
document
-re raktad rá az event listener-t, tehát az minden egyes, az oldalon történtclick
eseményre (attől függetlenül, hogy mire kattintottál) le fog futni. (Ezt alapvetően én nem nagyon ajánlanám, jobb az, ha az egyes event listener-eknek csak akkor futnak le, ha szükséges)
A másik dolog pedig a JavaScript event capure mechanizmusa, amivel aclick
esemény végigfolyik a DOM elemein.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest