-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #7300 üzenetére
Az alkalmazáslogika saját problémáival egyébként is végezni kell. Az én problémám nem az. Az én problémám az, ha kényszerítő körülmények miatt csak annyira hatékonytalan eredményt lehetséges megalkotni, ami meg sem érdemli a bizalmat, hogy bármire is jó lesz. Az alkalmazásfejlesztésbe ölt hónapok ahhoz képest még mindig a kisebb probléma.
De nem kanyarodtunk el kicsit a topic-tól? Ez itt a javascript topic. Itt azért kérdeztem, hogy felvilágosítást kapjak róla, mi a legoverheadmentesebb hálózati adatkapcsolat, amit böngészős, kliens oldali javascript felkínálni képes lehet google chrome böngésző használatának peremfeltételével?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest