-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.