-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
martonx #5385 üzenetére
Értem! Hogy ha még a haladóknak is több napos meló, akkor értelemszerűen megértem hogy senki nem vállalja. Senki idejét nem szeretném rabolni vele. Akkor marad az alternatív megoldás keresése. Maximum nem lesz olyan amit elképzeltem s nem lesz olyan szép, de a célnak megfelel.
Köszönöm azért a választ.
@Karma: hűha...
Éreztem hogy a rajzom nem volt teljesen egyértelmű a fene vigye el. Elnézést előre is érte. Valóban középről indul a dolog, de ugye az ábra azt jelzi hogy félig van. Konyhanyelven mondva a zöld csík középről induljon ki. Tehát a mérő az teljesen szürke alaphelyzetben és ha beírok egy értéket akkor annak megfelelően mozdul el. Gyakorlatilag majdnem jó.
Mega hála.
-
válasz
martonx #5385 üzenetére
Megcsináltam minimálban.
Egyben demostrálandó, hogy egy kész megoldás kontextus és magyarázat nélkül szerintem elég nehezen felhasználható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest