Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

Értem! Hogy ha még a haladóknak is több napos meló, akkor értelemszerűen megértem hogy senki nem vállalja. Senki idejét nem szeretném rabolni vele. Akkor marad az alternatív megoldás keresése. Maximum nem lesz olyan amit elképzeltem s nem lesz olyan szép, de a célnak megfelel.

Köszönöm azért a választ. ;)

@Karma: hűha... :R Éreztem hogy a rajzom nem volt teljesen egyértelmű a fene vigye el. Elnézést előre is érte. Valóban középről indul a dolog, de ugye az ábra azt jelzi hogy félig van. Konyhanyelven mondva a zöld csík középről induljon ki. Tehát a mérő az teljesen szürke alaphelyzetben és ha beírok egy értéket akkor annak megfelelően mozdul el. Gyakorlatilag majdnem jó. :R Mega hála. :D

Hát írd át akkor úgy, hogy jó legyen :) A fiddle 18. és 25. sora számítja ki a zöld téglalap felső sarkának koordinátáját (gY) és a téglalap magasságát (gH) a teljes chart magasságának (height), a fél skála (range, azaz ha 100, akkor a chart -100 - 100-ig terjed) valamint az aktuális százalékérték (value) függvényében.

Ezt a számítást megírni nem webfejlesztés ;)

Maradt egy felesleges rész az előzőben, úgyhogy ezt a verziót ajánlom kiindulási alapnak. Egyébként ha akarsz lekerekítést, az SVG clip path funkciója lesz a barátod.

Új hozzászólás Aktív témák