Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocsánat a totális OFF-ért, de úgy látom, még mindig nem kopott ki a fejlesztői közbeszédből ez a "meredek tanulási görbe", pedig ez a kifejezés meglehetősen értelmetlen, ezt már itt is leírtam: [link].
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb.