- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocsánat a totális OFF-ért, de úgy látom, még mindig nem kopott ki a fejlesztői közbeszédből ez a "meredek tanulási görbe", pedig ez a kifejezés meglehetősen értelmetlen, ezt már itt is leírtam: [link].
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb.