Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocsánat a totális OFF-ért, de úgy látom, még mindig nem kopott ki a fejlesztői közbeszédből ez a "meredek tanulási görbe", pedig ez a kifejezés meglehetősen értelmetlen, ezt már itt is leírtam: [link].
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az x tengelyen az idő van, az y tengelyen pedig a tudás mértéke, akkor a meredek pont azt jelenti, hogy rohadt gyorsan tanulható. Pedig általában ellenkező jelentéssel szokták használni. Ha fordítva lenne ábrázolva, úgy még talán lenne is értelme, de ez csak azt bizonyítja, hogy a kifejezés jelentése csupán értelmezés kérdése, tehát körülményes, feleslegesen finomkodó (vagy nem is tudom, hogy mondjam, lehet, hogy az "okoskodó" szó már erős
), simán írhatnánk azt, hogy "hosszú idő alatt tanulható", "nehéz", "elsajátítása egy hosszabb folyamat", stb.