-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocsi, de ez a kód elég nagy hülyeség.
Amúgy ennél kényelmetlenebbül és csúnyábban tesztelhető módszert nehéz lett volna kitalálni, mint ahogy felraktad jsFiddle-re.Figyeld, most ez 3 percembe került, miután letöltöttem IconFinderről két ikont:
Szerintem valami olyasmi is benne lehet a dologban nálad, hogy nincs meghatározva az egzakt szélesség/magasság, és az egér fölévitele során a tököm tudja miért duplázódik. Na most ezt jól megaszondtam, mi?
-
Ehöm, miért az almától függ, hogy a mouseentert hozzáfűzöd-e vagy sem? Csakmert ha ez a kódrészlet kétszer meghívódik, akkor kétszer lesz odafűzve a handler... Ezt egyébként egy breakpointtal seperc alatt ellenőrizheted.
Nem biztos hogy ez a hiba, csak bűzlik - elég gyakori hiba hogy egy kifordított feltétel miatt nem egészen az történik, mint amit szeretnél. Event handlert csak egyszer, tisztán elkülönítve regisztrálj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest