- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Megtanultam, tudatlan láma vagyok, de nem baj. Elakadtam. De már megoldottam.
Akkor mégis minek írok ide? Hogy elmeséljem, mi történt, mert ilyennel még nem találkoztam soha korábban.Adott egy feladat, kliens oldali móka, gombok, onclink, JS. Nem működnek.
Azt látom, hogy a console problémát jelez az egyik script esetében. De a többi sem megy, sőt, ami meglepő: Az adott funkció nincs definiálva. Ez a válasz mindenre.Megnéztem JSFiddle alatt, ahol ugyan ezt tapasztaltam (oh, mellékesen: szerverről dolgozom). Mondom legyen, vegyük ki a hibás script importot. ==> Láss csodát, minden működik.
Na ilyen még nem volt. Több JS include esetén ha egy hibás, leblokkolja az összes többit. Holott megjegyzem, a hibásat hívta be utoljára, így a
xy is not definied
szerintem nem a leghelyesebb rendszerüzenet.Korábban is volt már ilyen, hogy betöltés közben összeveszett a Chrome az egyik script-el. De akkor még nem tiltotta le az összes többit...
No megyek tanulni, hátha egyszer megértem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest