Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #8269 üzenetére
ES5-re nem kell fordítani, alapból úgy írtam. Nincs semmi kliens extra érintve (jquery sincs pld), móricka-egyszerűen építkeztem. Ha behúzzak bármi extrát, gyanítom, az önmagában +kbyte. Most 41 a kbyte számláló vége, és "buta" minifyer abból csinált 18-at. Ha behúzzak egy keretet abból esetleg 9-et csinálni, 9-et nyertem, de a keret +30, hogyan jön ki a matek?
Jelenleg egy szem js állapotgép halmazom van kliens oldalon ilyen hosszú nevekkel mint:
ksr.localstorage_state_machine.process_incoming_remove
és társaik. Fejlesztéshez így célszerűbb, de futtatáshoz elég lennek.l.p
és hasonlók. Jó pár kbyte lenne megspórolható csak ismert struktúra útvonalon a forrás saját hivatkozási neveit átírni.Ha mást nem, írok rá saját programot ismert stringeket 1:1 lecserélni, és adok neki listát, mit mire cseréljen. Megadom a rövid neveket én magam. Épp csak furcsa, hogy ne létezne már automata tool ilyesmire? Ha létezik, nem szándékoztam én a kereket újra feltalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest