- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok,
totálisan hozzá nem értő vagyok javascripthez sajnos, viszont van egy játék, amit kicsit modifikálni akarok egy karácsonyi ajándékhoz, viszont egy dolgot nem tudok sehogy se megoldani és ehhez szeretnék segítséget kérni. Erről a játékról lenne szó: https://jsfiddle.net/snz2adyh/ (eredeti: https://github.com/rishimadhok/Space-Shooter-Game )
Amit én szeretnék, hogy lőni ne csak a szóközzel lehessen, hanem vagy egér klikkre / érintésre vagy pedig egy külön gombbal, ami alul helyezkedne el. Az lenne a lényeg, hogy minimálisan telefonról is használható legyen, ha mozogni nem is lehet, legalább lőni lehessen. Próbálkoztam, de sajnos sehogy sem sikerült. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest