Hirdetés
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Raspberry Pi
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok,
totálisan hozzá nem értő vagyok javascripthez sajnos, viszont van egy játék, amit kicsit modifikálni akarok egy karácsonyi ajándékhoz, viszont egy dolgot nem tudok sehogy se megoldani és ehhez szeretnék segítséget kérni. Erről a játékról lenne szó: https://jsfiddle.net/snz2adyh/ (eredeti: https://github.com/rishimadhok/Space-Shooter-Game )
Amit én szeretnék, hogy lőni ne csak a szóközzel lehessen, hanem vagy egér klikkre / érintésre vagy pedig egy külön gombbal, ami alul helyezkedne el. Az lenne a lényeg, hogy minimálisan telefonról is használható legyen, ha mozogni nem is lehet, legalább lőni lehessen. Próbálkoztam, de sajnos sehogy sem sikerült. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motoros topic
- Raspberry Pi
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Gyúrósok ide!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest