Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ez az Inferno csodálatos, úgy hirdetik magukat, hogy minden react componentet nyugodtan használhatunk benne. Na hát át is írtam a kódot inferno-ra, 3 nap bug fix után feladtam és nyugtáztam, hogy ezt totálisan távol áll a React componenetek használatától. Biztos jó, ha új projektet húzol nulláról, de azt amit hirdet nem követi.
Amúgy mi terveztük a teljes platformunk leváltását React-re, de elég hamar be is fejeződött, ugyanis a SEO támogatás eléggé a nullán áll, tekintve, hogy nekünk elég unique oldalaink vannak ugyanis tele vannak termékekkel, szóval minden oldal unique url, ahol nem a query a lényeg, unique head, amit megint csak egy ocsmány megoldással lehet átírni minden oldalon. Szóval one-page alkalmazásoknak tökéletes a React, de már komplexebbnek annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elden Ring
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest