-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5963 üzenetére
Jól sejtem, hogy valami ilyesmi lesz a megoldás?
sztanozs:
az x db elem és az x 30%-al jöjjön vissza között van valami korreláció, vagy csak véletlenül használtad ugyanazt a 'változót' két külön dologra?
Véletlen volt.Példa:
Van egy zsák, amiben van körte, alma és szilva. Ha belenyúlok a zsákba, akkor véletlenszerűen kapok egy gyümölcsöt. Én azt szeretném, ha belenyúlok, akkor 30% valószínűséggel legyen alma, 50% valószínűséggel körte és 20% valószínűséggel legyen szilva.
Emiatt gondoltam, hogy felöltöm előre a zsákot és akkor elvileg ezt kapom meg.Utólag gondoltam, hogy lehet nem kellene feltölteni. Hanem kérek egy random számot, ez lenne a százalék és ebből adom meg, hogy az alma, szilva vagy körte. Kicsit fordított logika, de a kód sokkal rövidebb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest