Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini-ITX
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Azt hiszem egyelőre most én is hagyom. Nem én csinálom a projektet, csak a csomagolás részébe segítek bele, aztán gondoltam legalább az legyen TDD alapon. Legalább egy pár szimpla jasmine tesztet írok majd arra, hogy megy e a böngészőben a lib vagy nem. A jquery-t akarja kiváltani vele a srác. [link]
Ha valakit érdekel, akkor karma-ban singeRun-al így oldható meg rendesen:
var karma = require("karma");
module.exports = function (done) {
var server = new karma.Server({
configFile: "../../../karma.conf.js",
singleRun: true
}, function (exitCode) {
done();
});
server.start();
};Az előző kód valamiért singleRun: true esetében ha hibás volt a teszt, akkor elszállt valamilyen gulp hibával. Nem értek a lelki világához, debugra meg most nem igazán van időm. Ennél is fontos, hogy a karma config fájlban __dirname-t használjunk, különben rossz helyet állít be basePath-nak. Ne kérdezzétek miért, valszeg ez is egy bug lehet. Már reportoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest