Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem mondanám, hogy nem követem a fejleményeket, legalábbis es-el kapcsolatban tisztában vagyok az újdonságokkal. ES7-nél az Object.observe a legfontosabb dolog, de ahogy nézem egyelőre csak a chrome alapú dolgok támogatják. Azon kívül még érdekes az async functions, amit böngészők még nem támogatnak, de babel és traceur igen. Próbálgasd azt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fekszik majd neked. Ajax-al kapcsolatban úgyis async dolgokról kérdeztél. Elvileg ez az es7-es feature a megoldás a velük kapcsolatos minden problémára, ha nagyon optimisták vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest