Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno
    nagyúr

"amíg a böngészők nem támogatják es6-ot"

Szerintem ez téves hozzá állás. Olyan szempontból, hogy ebben a szakmában nem árt, ha naprakész az ember. A teljes ES6 támogatásra még várni kell, illetve az visszafelé nem tudom hogyan fog működni, ezzel pedig a régebbi böngészőkre is tudod használni az ES6 fícsöröket.

Én a fentebb említett hobbi projekt keretein belül pont a browserifyt, babelt és reactot próbálgatom. :)

(#5412) martonx: ES7 pár funkciója még kísérleti fázisban van a Babelben. ES6 (ES2015) most kezd divatba jönni, a hype vonat már elhagyta az állomást. :))

Nem mondanám, hogy nem követem a fejleményeket, legalábbis es-el kapcsolatban tisztában vagyok az újdonságokkal. ES7-nél az Object.observe a legfontosabb dolog, de ahogy nézem egyelőre csak a chrome alapú dolgok támogatják. Azon kívül még érdekes az async functions, amit böngészők még nem támogatnak, de babel és traceur igen. Próbálgasd azt, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fekszik majd neked. Ajax-al kapcsolatban úgyis async dolgokról kérdeztél. Elvileg ez az es7-es feature a megoldás a velük kapcsolatos minden problémára, ha nagyon optimisták vagyunk...

Új hozzászólás Aktív témák