- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ja, csak közbe haladnék is vele, mert le kell adni, de ilyen kis szépség hibák vannak benne.
(#5165) Sk8erPeter
Úgy értem, hogy egy snake-t kell csinálni, és a kígyó ha nekimegy a falnak akkor a másik oldalon kicsit beljebb jön be, meg ilyenek. Azért mondta, hogy játszani lehet a játékkal, csak csúnya, hogy nem ott jön be ahol kellene.
(#5166) Lortech
Tudom, hogy hol a hiba, de nincs most időm logikázni rajta, hogy ugyan mit is kellene odatenni, hogy az úgy működjön. De amúgy én is inkább szenvedek legtöbbször, hogy jó legyen és csak aztán lépek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest