-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg nagyon komolyak ezek a DevTools-újdonságok! Rengeteget fog számítani fejlesztésnél, debuggolásnál.
Amúgy az a rész vicces, ahol elemzik a jQuery jelenlegi hülyeségeit, amik jelentősen rontják a teljesítményt, és szinte következetesen azt hozzák ki a dologból, hogy használj plain JavaScriptet.
Egyet leszámítva, hogy ne használd a .hide()/.show() metódusokat, mert rohadt lassú, inkább váltogasd az osztályokat az elemen az elrejtéshez/megjelenítéshez - na én ezt speciel régóta követem, pedig nem vágtam, hogy ilyen komoly teljesítménybeli problémák vannak vele, mert szebb is, hogy nem égetődik bele a kódba a display:none; vagy display:block;.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest