Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Mostanaban az Angular + Ember megy nagyon. Szemely szerint csak kicsit ismerem oket, de nem igazan tetszik egyik sem, jelenleg a React+Flux -al foglalkozom ami szerintem, vag legalabbis nekem, jobb

Ja igen, csak azt nem irtam le, hogy ezt miert irtam le, szv ha ezek kozul valamelyikkel probalkozol akkor mar nem jarsz rosszul ugyanis mindharomra van kereslet. Ugy erzem, hogy a harom kozul az Angular a legkiforrottabb, az Ember az uj Angular, a ReactFlux pedig egy teljesen mas megkozelites, gyerekcipoben jar, de elegge igeretes

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest