Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
CRM rendszert csináltunk legutóbb knockout, jquery, bootstrap kombinációval. Szerintem nagyon könnyen használható, nagyon effektív kombináció. Angulart is használom napi szinten, szintén komoly projektben. Valahogy nem estem hasra tőle. Nagyon sokat tud, nagyon szép kliens oldali architektúrákat lehet rá felhúzni, ugyanakkor bűn gyengén dokumentált, több hónap távlatából se mérnem kijelenteni, hogy értek hozzá. Plusz nekem teljesítményben a ko sokkal erősebbnek tűnik. Én a helyedben knockoutjs (pontosabban durandaljs ha már almát almával) és angularjs között ingadoznék. Látva a kezdőséged, egyértelműen a knockout-ot javasolnám.
Ugyanakkor ezek a frameworkök SPA-khoz előnyösek, közel sem biztos, hogy tényleg ez kell Nektek. Lehet, hogy egy kendoui-al sokkal könnyebben elérhetnétek ugyanazt.Karma, ez nem neked akart válasz lenni, hanem stuszinak. Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest