Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Múltkor - hibásan - mondtam azt, hogy az e.preventDefault() helyett e.defaultPrevented-et kellene használni. Persze azóta már fel lettem világosítva, hogy hülye vagyok, rosszul emlékeztem valamire, ezt tudom.
Most vágom az egyik tutorial vidim, ott viszont egy <a>-ra e.defaultPrevented-et használtam, és valamiért pontosan ugyanaz történik, mintha e.preventDefault() lenne használva, tehát nem fut le az alapértelmezett esemény.
Na de miért? MDN szerint az e.defaultPrevented egy boolean értéket ad vissza arról, hogy az alapértelmezett esemény lefutása meg lett-e gátolva.
Nem lehet, hogy azzal, hogy azt hívtam meg, úgy interpretálta a böngésző (Chrome), mintha return false-t írtam volna? Vagy miért van ez? Console nem dob rá hibát, sem firebug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest