-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Sk8erPeter #3769 üzenetére
"Na várj, eleve miért kell duplaklikkelni a sample-feliratra, hogy elinduljon a lejátszás?"
Mert ez a sablon eredetileg audio anyagok eladására lett tervezve és az admin felületen van lehetőség több sample hanganyagot is feltölteni, mivel ugye ha egy 16 tracket tartalmazó CD-t akarsz eladni, akkor szeretnéd, hogy mindegyik dalba bele lehessen hallgatni. Ez a funkció a tulajnak nem kell, mivel neki csak egy sample hanganyag van minden termékhez, viszont a lejátszás csak duplakattal indul, mivel az első kattintás ugye kiválasztja a zenét, a második pedig indítja. Csak ez itt kicsit okafogyott, mert nincs mit kiválasztani egy sample fájl esetén.
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.
Az általad javasolt cserét megejtettem az ajax.js fájlban, de az eredmény továbbra is ugyanaz: Minden működik, de csak dupla kattintással, ahogy eddig is. Magától nem indul el így sem. Makacs egy jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest