Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Sk8erPeter #3769 üzenetére
"Na várj, eleve miért kell duplaklikkelni a sample-feliratra, hogy elinduljon a lejátszás?"
Mert ez a sablon eredetileg audio anyagok eladására lett tervezve és az admin felületen van lehetőség több sample hanganyagot is feltölteni, mivel ugye ha egy 16 tracket tartalmazó CD-t akarsz eladni, akkor szeretnéd, hogy mindegyik dalba bele lehessen hallgatni. Ez a funkció a tulajnak nem kell, mivel neki csak egy sample hanganyag van minden termékhez, viszont a lejátszás csak duplakattal indul, mivel az első kattintás ugye kiválasztja a zenét, a második pedig indítja. Csak ez itt kicsit okafogyott, mert nincs mit kiválasztani egy sample fájl esetén.
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.
Az általad javasolt cserét megejtettem az ajax.js fájlban, de az eredmény továbbra is ugyanaz: Minden működik, de csak dupla kattintással, ahogy eddig is. Magától nem indul el így sem. Makacs egy jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest