Hirdetés
- RAM topik
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi a választ, de megkérdezném hogy ezekből neked melyik működött a gyakorlatban?
Ezt a linket én is elég hamar megtaláltam, és kipróbáltam az ott írtakat, de nálam egyik ötlet sem működött xpi-ben (és a többség böngésző-ablakban sem), persze lehet hogy valamit rosszul csináltam. Az XPCOM-nak is nekifutottam, de nincs meg hozzá a környezetem, és más ehhez hasonlóan "bonyolult" megoldáshoz sem, de "hátha" alapon azért kipróbáltam őket. Nem tudom használni a node.js-t, meg pl. a require parancsot sem. Én csak egy egyszerű szövegszerkesztőt használok fejlesztő eszköznek, szeretném ha a kódom 1 db HTML fájl lenne, és "megállna a saját lábán".
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest