Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Vágom, hogy ott miért nulláztad úgy, de akkor is felesleges.
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Ja, valóban, egy zárójellel elnéztem (megmondom őszintén, csak átpörgettem a kódodat), és nem az .each-ben van a függvénydefiníciód, hanem a .click() eseménykezelőben, az sem sokkal jobb...
Egyébként sztem ez annyira nem volt jó példa arra, hogy a jQuery-ben kevesebb kóddal is meg lehet oldani a dolgot, mert Te meg jQuery-ben írattál ki sok olyan infót, ami igazából indokolatlan, mint pl. a "Legnagyobb páratlan szám", "\n\nÖsszegük" és a többi statikus szöveg.
Itt a korábbi plain JS-kódot lehetett volna úgy is módosítani, hogy rövidebb és jóval szebb legyen.
Persze félre ne érts, azért jó, hogy mutattál alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Itt a