Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem a JS nélküli működésre itt nem érdemes építeni, legfeljebb CSS3-as újításokkal megoldani az animációt, amennyiben a böngésző támogatja, amennyiben nem, na akkor lépne életbe a JS-sel való animálgatás, pont ilyenekre nagyon jól használható például a Modernizr, ezt tudom ajánlani, mert ilyenekre nagyon fasza. Én például olyanra használtam (csak egy kiragadott példa), hogy alapból CSS3-mal animáltam egy menü fel-lecsúszkálódását, aztán egy jQuery-kódban pedig a megfelelő Modernizr által JS-sel beállított class meglétét ellenőriztem, így tudtam csekkolni, adott böngészőben megvan-e a CSS3-as property támogatása, vagy sem (pl. IE8), ha nem, csak akkor kellett a jQuery-vel animálgatást beizzítani. Szerintem ez manapság járható út.
A két ötleted közül az elsőt én abszolút jónak tartom, én asszem azt választanám. Esetleg egy data-attribútummal (http://api.jquery.com/data/) is be lehetne állítani a hoverre betöltendő képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Xiaomi 11T 8/128 - szürke
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest