- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha megnézed akkor úgy működik a dolog (azért szúrtam be az elején, hogy miként történik az átirányítás az index.php-ről, neked biztos nem új, de én még nem találkoztam így használva JS-el) , hogy a myTouch div tartalmát manipulálod a navigációs gombokkal, kb mint egy iframe. Na most ha innen elirányítottam php-vel egy oldalra akkor az nem formázva jelent meg, mivel nem a myTouch div-ben volt benne - az index.php-n belül - ezért nem is volt soha hozzácsatolva a css file meg hasonlók. De tovább gondolva az egészet, az átirányitást php-vel kell megoldani, csak egyszerűen lesz egy ugyanilyen oldal - mint az index.php - ami keretül szolgál a többinek, viszont ezt csak bejelentkezett userek láthatják. És majd a bejelentkezett tartalmakat is ezen "keresztül" lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest