- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
Az adatokon való végigmenetellel nincs gondom, nekem jó ez így a pop() fügvénnyel.
A problémám sokkal inkább az, hogy a kirajzolt polygonokra kattintva a kódom hogyan fogja tudni, hogy melyik adatok kellenek neki.Pédául tegyük fel van két poligonom.
Ezeket úgy teszem be az obj-be, hogy: {2.name,2.data,1.name,1.data}
Ugye pont fordítva lesznek az obj-ben, mint ahogy kivettem őket az adatbázisból.De ott van a gond, hogy a polygonra kattintva nem tudom megmondani, hogy az adott poligonhoz melyik tartozik, kellene adni egy id-t, vagy valamit a poligonnak kirajzoláskor, mert így csak a pontok alapján tudom beazonosítani, de azt akkor megint enkódolni kellene, ajax-al átvinni szerver oldalra és csinálni egy lekérdezést az adatbázisból és úgy már megkapnám az adatait.
Viszont én szeretném a JS-ben valahogy átvinni ezeket az adatokat, hogy ne kelljen plusz lekérdezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Magisk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Svájci jellegű bicska eladó
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest