Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
Az adatokon való végigmenetellel nincs gondom, nekem jó ez így a pop() fügvénnyel.
A problémám sokkal inkább az, hogy a kirajzolt polygonokra kattintva a kódom hogyan fogja tudni, hogy melyik adatok kellenek neki.Pédául tegyük fel van két poligonom.
Ezeket úgy teszem be az obj-be, hogy: {2.name,2.data,1.name,1.data}
Ugye pont fordítva lesznek az obj-ben, mint ahogy kivettem őket az adatbázisból.De ott van a gond, hogy a polygonra kattintva nem tudom megmondani, hogy az adott poligonhoz melyik tartozik, kellene adni egy id-t, vagy valamit a poligonnak kirajzoláskor, mert így csak a pontok alapján tudom beazonosítani, de azt akkor megint enkódolni kellene, ajax-al átvinni szerver oldalra és csinálni egy lekérdezést az adatbázisból és úgy már megkapnám az adatait.
Viszont én szeretném a JS-ben valahogy átvinni ezeket az adatokat, hogy ne kelljen plusz lekérdezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Garry84: Sumák aprós?
- Xbox Series X|S
- Őskoczka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Okos Otthon / Smart Home
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest