Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Apple asztali gépek
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

- 
			  PROHARDVER! JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jim-Y veterán válasz  spammer

üzenetére spammer

üzenetéreAz ikont innen szedtem -> http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png Mivel kitömörítve tárolja a kiegészítőt a chrome, így bele tudtam írni  Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba: Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba:chrome.browserAction.setIcon({path: "http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png"}); 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba:
 Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba: