- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter #2638 üzenetére
Ha annyira profi lennék, akkor biztos írnék egy extension-t, de nem vagyok az
Bár lehet, hogy extension-nel sem működne ez a dolog.
"Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét. Mivel a Stylish is egy kiegészítő."
Igen, de a FF teljesen másképp épül fel, mint a Chrome, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak
Ott van egy alap motor, de a felület tulajdonságai CSS-sel formázhatók, és a Stylish kiegben gyakorlatilag CSS-ek tárolódnak, így CSS-sel formázható a FF felülete (így a kiegek dolgai is akár). Na ez Chrome-nál nem így van. Ezért gondoltam az Userscript megoldásra, hogy hátha az majd működik, de ebben a formában nem úgy tűnik.
Egészen konkrétan most a Bookmarks Menu ikonját akartam lecserélni, mert nem tetszik a sárga csillag
De akármelyik más kiegről lehetne szó, amelyiknek statikus ikonja van, a dinamikus ikonos dolgokkal (pl. időjárásjelentő kieg) nem akarok variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest