Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha böngészővel nyitom meg, akkor kiírja a tartalmát, nem csak a szöveget... mitől lehet ez?
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?
nincs fennt semmi, csak csináltam a kódom mellé egy .php-t, gondoltam ez is olyan mint a javascript, hogy pl a böngésző fordítja... jó, akkor kérdés:hogy tudok úgy php kódot írni/futtatni, hogy ne kelljen se php-t, se szervert feltenni, nem tudok ugyanis..nem ottthon vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?