Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha böngészővel nyitom meg, akkor kiírja a tartalmát, nem csak a szöveget... mitől lehet ez?
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?
nincs fennt semmi, csak csináltam a kódom mellé egy .php-t, gondoltam ez is olyan mint a javascript, hogy pl a böngésző fordítja... jó, akkor kérdés:hogy tudok úgy php kódot írni/futtatni, hogy ne kelljen se php-t, se szervert feltenni, nem tudok ugyanis..nem ottthon vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?