Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
éreztem hogy az egész rossz... nem értek se az ajaxhoz és a javascripthez is csak kicsit
a header helyet azért használtam scriptet mert atw-vén futna a dolog és ott mindig hibát írt a header-re. próbáltam más irányba menni ezzel a dologgal, ahogy írtam nem értek hozzá, így erőltetem inkább ezeket a scripteket, de sajnos nem járok sehogy se sikerrel
mindenesetre köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a header helyet azért használtam scriptet mert atw-vén futna a dolog és ott mindig hibát írt a header-re. próbáltam más irányba menni ezzel a dologgal, ahogy írtam nem értek hozzá, így erőltetem inkább ezeket a scripteket, de sajnos nem járok sehogy se sikerrel