- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Akciókamerák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Indulhat a hardverparti!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
SektorFlop #2384 üzenetére
Ne add fel, hidd el, az elején én is csak kapkodtam a fejem, hogy "most mi va'? Semmit nem értek."
Aztán szép lassan összeáll a kép, de azt az ember nem ússza meg, hogy sokat olvasgasson utána.
A header() akkor szokott hibát okozni, ha van bármiféle kiírás még a fejlécek kiküldése előtt. Elég akár egyetlen szóköz is ahhoz, hogy probléma legyen. Vagy pl. a karakterkódolási probléma: UTF-8 BOM-mal - na az nem jó, mert kiokád a doksi elejére egy felesleges karaktersorozatot, mindig BOM nélküli UTF-8-kódolást használj (ezt Notepad++-ban nagyon jól lehet csekkolni).
Azért majd még egyszer olvasd át, amiket írtam, remélem abból nagyjából vágni fogod, mihez is kéne nyúlni. De kérdezz vissza, ha valami nem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest