-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
SektorFlop #2384 üzenetére
Ne add fel, hidd el, az elején én is csak kapkodtam a fejem, hogy "most mi va'? Semmit nem értek."
Aztán szép lassan összeáll a kép, de azt az ember nem ússza meg, hogy sokat olvasgasson utána.
A header() akkor szokott hibát okozni, ha van bármiféle kiírás még a fejlécek kiküldése előtt. Elég akár egyetlen szóköz is ahhoz, hogy probléma legyen. Vagy pl. a karakterkódolási probléma: UTF-8 BOM-mal - na az nem jó, mert kiokád a doksi elejére egy felesleges karaktersorozatot, mindig BOM nélküli UTF-8-kódolást használj (ezt Notepad++-ban nagyon jól lehet csekkolni).
Azért majd még egyszer olvasd át, amiket írtam, remélem abból nagyjából vágni fogod, mihez is kéne nyúlni. De kérdezz vissza, ha valami nem egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest