- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Bár elég egyszerű kis kódrészlet, mégsem tudtam rájönni az utóbbi fél nap alatt, hogy mi hibádzik benne, miért nem működik.
Egyedi betűtípust szeretnék használni az oldalamon. Ehhez pedig a jQuery alapú Cufón-t kívántam volna használni.
Ezen leírás alapján indultam el:[link]
A jelenlegi kis kódocska konkrétan így néz ki(bár a délután folyamán már nagyon sokféle változatban próbáltam):<script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="valleyforge.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h1', 'h2', 'h3' );
</script>Meg az oldal vége előtt ott a Cufon.now rész.
(természetesen a szükséges file-okat leszedtem hozzá, illetve a betűkészletből js-t generáltam... ezekbe a file-okba nem néztem bele)
A kérdésem annyi lenne, hogy így ebben látszik e valami, ami miatt ez nem működhet?(mert én ugy látom, hogy ez így jó) Van e valakinek bármilyen tippje, vagy teljesen máshol nézelődjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest