- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Bár elég egyszerű kis kódrészlet, mégsem tudtam rájönni az utóbbi fél nap alatt, hogy mi hibádzik benne, miért nem működik.
Egyedi betűtípust szeretnék használni az oldalamon. Ehhez pedig a jQuery alapú Cufón-t kívántam volna használni.
Ezen leírás alapján indultam el:[link]
A jelenlegi kis kódocska konkrétan így néz ki(bár a délután folyamán már nagyon sokféle változatban próbáltam):<script src="cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="valleyforge.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h1', 'h2', 'h3' );
</script>Meg az oldal vége előtt ott a Cufon.now rész.
(természetesen a szükséges file-okat leszedtem hozzá, illetve a betűkészletből js-t generáltam... ezekbe a file-okba nem néztem bele)
A kérdésem annyi lenne, hogy így ebben látszik e valami, ami miatt ez nem működhet?(mert én ugy látom, hogy ez így jó) Van e valakinek bármilyen tippje, vagy teljesen máshol nézelődjek?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Üdv: Kyle
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest