Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia, tudnál segíteni egy olyan regExp-ben ami egy szövegben egy ilyen stringet talál meg?
példa: (394.300 Ft + áfa)
Nekem az kéne, hogy egy ilyet felismerjen, akkor x.search(regExp) visszaadná a nyitó zárójel pozícióját ami nekem tökéletes lenne.. üdv
Eddig ezt hoztam össze magamtól: var end = /(\(*(áfa)\))/g;
Gyanítom, hogy az escapet rosszul használtam a \( -nél :S
Egyébként erre már csinál valamit, de csak az "áfa"-t találja meg, így az előtte levő számot, és nyitózárójelet nem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest