Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudom, hogy ide OFF, de nincs jobb topik.
Typescript-tal szenvedek.Egy táblázat elemeit szeretném eltenni valamilyen adatstrukturába úgy, hogy minden oszlopnak van neve.
Eddig ez nem is gond, de nem tudom előre, hogy az oszlopoknak mik lesznek a nevei.A TS meg előre kérné, hogy a table.columnName deklarálva legyen.
Próbálkoztam egy olyannal, ami associative array névre hallgat, de az mindtha nem akarná key-t bevenni string változóból, csak kiírva, hogy 'oszlopnév'.

let tablazat: {[key: string]: string[] } = {};...fut a kod, a key és a cellastring változó kap értéket...tablazat[key].push(cellastring);Es itt a tablazat[key]-re dob egy ilyet:
TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'push')
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest