Hirdetés
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Nagyon előrehaladott már a programnyelvem írása, már 260 db képernyő oldalnyi 30 db sorral számolva . Most nem ezt a programnyelvemet akarom bemutatni nektek, mert még vagy 180 oldalnyit kell hozzá szerkesztenem, hanem egy kicsit hasonló hozzá, de csak vagy 15 db (?) képernyő oldalnyi a mérete .
Tudom, hogy kértétek, hogy ne írjak ide róla, nem is róla van szó, hanem egy új web szerkesztési módszerről, ami egy kisebb JavaScript forráskód hajtana meg !
A web szerkelesztés topikba pedig még nem tehetem, mert nincs letesztelve a JavaScript forrás kódja, mert a ChatGPT-vel csináltattam meg, és ő még soha nem adott nekem hiba nélküli hosszabb kódot !
Nem is arra kérnélek titeket, hogy keressétek meg benne a hibákat, hanem arra, hogy az esetleges - valószínű - hibái ellenére mondjatok véleményt a JavaScript kódról, hogy megfelelő lenne e az e új célomra ? Hogy a kód rendszere tartogat-e kívánni valókat magára nézve ?
Előre is köszönöm nektek ♥
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest