Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
- Fujifilm X
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Szerintem az Xp-re nincs is úgy külön Java telepítve. A műszervezérlő alkalmazás telepít magának mindent.(#10262) M_AND_Ms
Pont ezt olvasgattam mielőtt felvetettem a kérdést. Ahogy írtam, nincs külön Java telepítve, így nem is tudom ezeket a parancsokat XP, cmd sorba beírni, nem ismeri fel a parancsot. Valahol máshol kell a Java-hoz jutnom. -
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek de előre szólok, hogy nem értek a programozáshoz
Munkahelyemen egy műszert kezelő program Java alapú program kezel. Egy ideig szépen teszi a dolgát, aztán lassacskán kezd hibákat feldobálni. Pl. meg akarok nyitni egy új ablakot, ami a műszeren aktivál valami funkciót egy feladathoz és feldob egy "Java lang 0 pointer exception" hibát.
Sok féle hiba van és teljesen véletlenszerűen jönnek elő, nem lárok semmi trendet (5 éve használom a rendszert). Jelenleg XP alatt fut a program, de előtte Linux rendszeren is ugyan ezek a hibák voltak.
A program teljes újraindításával általában megszűnnek a hibák, aztán megint jönnek elő sorban.
Kicsit utánaolvasgattam és felmerült egy ötlet, miszerint a java memóriát (heap) lehetne növelni.
Ezt hogyan kell? A parancsokat megtaláltam a neten de hova kell írni? Windows cmd ablakban nem ismeri fel az utasítást.
Mennyi memóriát adhatok neki ha sikerül? Ez a fizikai memóriából lesz levonva, vagy ezt majd a Windows intézi? 1,2Gb ram van a gépbenVégül mellékelek egy képet, amin a program indításakor megnyíló ablak látható, hátha segít. Az a sok üzenet sor látható ha sokáig használjuk a programot. De ezek is változóak, ez csak egy példa amit még régen mentettem.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Tenisz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest