Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
caindwan
üzenetére
A Java Tantuszt tudom ajánlani nem is olyan drága 3 ezer most akcióban és ingyen szállítás a kiadó oldalán szept 21.ig most. Kellemes a hangvétele, helyenként kicsit szájbarágós, de én nem bánom.
Most kinéztem jobb magyar könyv híján a Szoftverfejlesztés Java SE platformon könyvet, csak az oldalszámhoz képest sztem kicsit drága, de ez még nem is lenne gond, hanem úgy érzem túl sok mindent akartak belerakni és 1-1 témáról csak pár oldal van (a tartalomjegyzéke fent van a szak kiadó honlapján).
Tudom olvassak angolul, de könyv terjedelmű szakkönyveket angolul még nem mertem, de most megint megfordult a fejemben.
Az agyhullám java-nál nem éreztétek, hogy elavult nagyon? Én eléggé furcsának tartom, hogy egy 2007-es könyvet 2011-ben adtak ki magyarul. (Az egyetemi könyvtárba meg 2013-14-ben jött 1-1 példány belőle...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- E-roller topik
- Linux Mint
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Mazda topik
- Fotók, videók mobillal
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest