- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
caindwan
üzenetére
Tavaly elobb volt, talan azt nezted, csak a donto maradt 2014-re. Most meg most kezdodik.
Keszules sztem feladatok megoldasa. Ellenorzes: googlejam ellenorzi a gyakorlaskent megoldott feladatokat is, a face-nel meg azt csinaltam, hogy letoltottem egy szimpatikus elfogadott (alt. azonos nyelvben irt, van sokszor java-s elol is) megoldast, es lefuttattam, azzal az eredmennyel vetettem ossze az enyemet siman TC osszehasonlitassal. Amig az nem egyezik, addig csiszolj az elokeszitett outputodon.
A face-nel egyre vigyazz amit konnyu rontani: sok a modulo N szamolas, es ott ugye NEM lehet osztani! Az osztas az csak ugy megy hogy szorzas az inverzzel, ha ilyen a feladat akkor nyilvan N az egy p prim lesz, es akkor a x^(p-1)=1(mod p) miatt szamolnod kell az x^(p-2)-t (akar elo is keszitheto minden x-ra, ha olyan a feladat, ez is jo ha keznel van kesz kodkent). A szamok maximuma altalaban 2^30 korul vannak, hogy a szorzatuk is beleferjen a signed 32 bitbe.
Amugy a megoldasokat amugy is van hogy erdemes megnezni, foleg ha nem jossz ra, mi lett volna az algo (de ez nem a quali alatt lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux Mint
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen egeret válasszak?
- Iqos cigaretta
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest