Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
andriscs #557 üzenetére
Khm, rossz a gráf a doksiban
A (3,2,J) nem megengedett állapot, hiszen többen vannak a kannibálok.
Kicsit átalakítottam a kódot, ebből látszik, hogy alapvetően jól működik, csak a sok listás varázslásban elvesztél. [link]
Megcsináltam a már érintett állapotok kiszűrését is. Neked majd a költségeket figyelembe kell venni, én most simán nullát írtam mindenhova.
Futás eredmény minta:
Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 1 0 )
Creating Level 1
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:1, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 3 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 5 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 raw count = 3
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 pruned count = 3
Creating Level 2
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: false 9 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 raw count = 5
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 pruned count = 1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged