Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Nézd meg a drawOval leírását. Szokatlan módon nem a középpontot és a két sugarat kell megadni, hanem egy téglalap bal felsõ sarkát és a kiterjedését (szélesség/magasság). Nekem úgy tûnik, hogy ezt nem vetted figyelembe.
Ettõl függetlenül a TankTemp Draw() metódusában ''korán'' konvertálsz egész számmá, már a sin/cos eredményét, ami így mindig 0 vagy 1 lesz (ha kerekít). A konverzió csak a sugárral való felszorzás után kell.
Sajnos a változóid nem elég világosak a számomra, így csak sejtem, hogy összekavartál valami relatív logikai koordinátát (kis x, y) és a fizikai pixeleket (X, Y). Ha máshol nem, a találatellenõrzésnél bizonyosan, mert ott a pixelben mért RAD értékkel hasonlítasz össze kisbetûs koordinátákból számított távolságot. (Persze mint fentebb írtam, a RAD az ráadásul sajnos nem a sugár.)
Kíváncsian várom az újabb változatot, biztos megbírkózol a feladattal.
Délután jövök.
Üdv,
J
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÚJ Remarkable RM-110 papírtábla
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest