Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DarkByte #8582 üzenetére
Régóta használok már java IDE-ket. A nulla támogatottságtól ('95-'96) a szinte nulla ráfordítási igényig elég szép volt a felhozatal. Használtam VS J++-t, JBuilder-t, JDeveloper-t, Netbeans-t sokáig a felvásárlás előtt és kb 2 évvel ezelőtt is, Eclipse-t (myeclipse, sts, meg valami évi 1000 dolláros szutyok verzió), és volt szerencsém belekóstolni az Idea-ba is részben az android studio révén. Volt olyan is, hogy engedtem ugyanazon projekten belül használni Idea-t is, mivel volt két kiccserkész, akinek ahhoz volt kötve a keze.
A mai napig úgy érzem, hogy a legkorrektebb eszköz az VS volt, és az alap eclipse-hez kapcsolódó - mondjuk úgy - "élmények" vannak még a tűrőképességem határain belül; a többi számomra nem volt elég jó. Ez nyilván egyéni, részben lelkesedés szerinti, néha meggyőződéses. Azt viszont tapasztalom, hogy produktivitásban semmit nem nyer az ember egy ilyen váltással, ha leszámítjuk a szoftver iránt érzett ellenszenvét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest