Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dell Precision munkaállomások
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
De ehhez konkrétan "érti is" hogy az egy Spring XML, vagy csak string egyezést néz? Mert a Find Usages még a property fájlokban is megtalálja az osztályt ha le van írva a teljes neve (sőt még szerintem anélkül is) és szerintem itt is csak ez történik. De fixme.
A NetBeans-ért pedig kár. Java-s pályafutásomat azzal kezdtem és nem volt az rossz.
A Spring Tool Suite miatt elpároltam egy idő után Eclipse-re, ennyi volt a bűne. Na meg hogy Groovy támogatása nem sok volt neki akkoriban, szerintem azóta sem változott ez.Amúgy itt off, de a napokban egészen meglepődtem hogy a C++17 fordító milyen optimalizált kódot tud csinálni.
[link] Jó, biztosan gyúrt erre az arc hogy direkt ilyen kód készüljön, ahogyan a végén egy ember rá is kérdezett hogy megnézi nagy production kódban hogyan szúrja ki, hogy miért csinált több gépi utasítást mint kellene. De azért csak pislogtam mint hal a szatyorban mikor láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Spring Tool Suite miatt elpároltam egy idő után Eclipse-re, ennyi volt a bűne. Na meg hogy Groovy támogatása nem sok volt neki akkoriban, szerintem azóta sem változott ez.