Hirdetés
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Először én is úgy próbáltam, de hibát dobott.

na sikerült összehozni végül, igaz más módon.datum = Calendar.getInstance();
datum.set(Calendar.YEAR, 2011);
datum.set(Calendar.MONTH, 12);
datum.set(Calendar.DAY_OF_MONTH, 15);
datum.set(Calendar.HOUR_OF_DAY, 0);
datum.set(Calendar.MINUTE, 0);
datum.set(Calendar.SECOND, 0);Azt szeretném csiinálni ,hogy 2 dátum közötti eltelt napok számáz, órát, percet akarom lekérdezni. Úgy gondoltam ,hogy lekérdeztem a két dátum esetén a millisec-et, és a kettőt kivontma egymásból. Ekkor megkapok egy számot és ha azt osztom 1000*60*60- al akkor megkapom ,hogy hány óra van a két dátum között, ha ezt tovább osztom 24 -el akkor a napokat. De a baj az ,hogy téves számot kapok, ha így csinálom. Mit rontottam el?
Egyébként mi a hibaüzenet, mert a kódban, ahogy én oldottam meg a visszaszámlálást simán működött. Ott GregorianCalendar-t használtam és ahogy írtad a milliszekundumuk különbségét. Egyébként szerintem a Calendarnál a december 11, mert januárt a 0 jelenti.
-
Murphistic
aktív tag
Szervusz!
GregorianCalendar gc=new GregorianCalendar(2011, 11, 31, 17, 20);//januar -0
2011.december.31 17:20 ( még egy szám a másodpercet jelölné)Én így csináltam volna.
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Újabb problémával fordulnék a fórumhoz. Calendart hogy hozok létre saját, általam megadott dátummal?
Próbáltam így, de hibát dob:
Calendar datum;
datum.set(2012, 1, 10, 0, 0, 0); -
Murphistic
aktív tag
Szia!
Igen délután én is szórakoztam vele, és nekem is hol eltűnt a szöveg, hol a terület fele fehér volt ,a másik fele meg a kívánt szín, hol dobott egy csomó hibát, szóval akár hogy próbáltma ,sehogy nem jött össze.
Köszi amúgy ,hogy foglalkoztál vele.
És amúgy neked működött a 2. mód? Mert nekem nem akar.
Nem frissíti a számolást. Csak a kezdeti értéket látom.
A ma délután írt hozzászólásomban írt kód működött. Viszont a tesztemben volt annyi körítés hozzá, hogy az ablakban volt egy gomb is és a számláló csak arra kattintva indult el, de ez szerintem nem számít.
A kód egyébként így az alapértelmezett megjelenítést használja. Én pl. a NetBeans-ben állítottam be, hogy milyen színű legyen a JLabel.
Egyébként nagyon eredeti megelenítést akarsz? Mert akkor tényleg a Graphicsos megoldást kéne megtalálnunk
. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt ) -
Murphistic
aktív tag
Szia!
Sajnos nem. Ha előtte hívom meg ,akkor nem fog jól látszani a számlálás másodpercenként, mivel a super.update(g) is folyamatosan hívódik, így "nagy vibrálás" lesz az egész. Meg egy pár másodperc után Exception in thread "AWT-EventQueue-1" java.lang.StackOverflowError lesz.A while ciklus miatt van, de nem tudom miért. A "szál nem tud rajzolni", mert benne van a ciklusban??
Megint próbálkoztam egy kicsit. Sajnos most olyan hibával találkoztam, hogy ugyan szépen frissíti a képet a kód ( az is, amit elsőnek írtál ), de a végén, amikor kilép a ciklusból eltűnik a kiírt szöveg. Mintha ezt a Java update hívásai okoznák, sajnos a megoldásra még nem jöttem rá.
Viszont ha csak egy számláló kiírása a cél, akkor szerintem egyszerűbb egy JLabel-t használni erre a célra, amit pl. NetBeansben is vagy saját prancsokkal testre szabsz ( háttérszín, betűméret, betű színe, típusa )
Csináltam egy osztályt, aminek a konstruktorában beállítod, hogy melyik JLabel számoljon és utána meghívod a start-ot.
class IdoThread extends Thread{
JLabel label;
public IdoThread(JLabel label)
{
this.label=label;
}
public void run(){
int ido=0;
while(ido<5){label.setText(""+ido);
label.update(label.getGraphics());
try{
Thread.sleep(1000);
}catch(InterruptedException ie){
ie.printStackTrace();
}
ido++;}
}
}Valahol a programkódban, ahol szükséged van a számláló elindítására ( pl. egy gombra kattintva ) beszúrod ezt:
IdoThread it=new IdoThread(jLabel1);
it.start();Ennek még az is az előnye, hogy nem blokkolja az alkalmazásod felületét, tehát a számláló akkor is megy, ha mondjuk gépelsz a programodban, vagy így használható lesz egy másik gomb is, ami mondjuk a számláló leállítására szolgál.
Úgy néz ki, hogy a tegnap esti megoldásom egy elég nagy katyvasz lett
és nem valószínű, hogy működni is fog.Nem tudom, hogy ennyi megoldja-e a problémádat, mert az tényleg furcsa, hogy nem akar működni a kirajzolás a Graphics-on.
-
Murphistic
aktív tag
Szia!
Sajnos nem. Ha előtte hívom meg ,akkor nem fog jól látszani a számlálás másodpercenként, mivel a super.update(g) is folyamatosan hívódik, így "nagy vibrálás" lesz az egész. Meg egy pár másodperc után Exception in thread "AWT-EventQueue-1" java.lang.StackOverflowError lesz.A while ciklus miatt van, de nem tudom miért. A "szál nem tud rajzolni", mert benne van a ciklusban??
Hmmm.
Most olyasmi jutott még eszembe, hogy az update() hívása nem-e egy másik szálban fut le, ami az aktuális szál lesz és emiatt a sleep dob egy kivételt és emiatt a vibrálás.
Esetleg ki lehetne próbálni az updatet egy külön szálonmeghívni, így nem az lenne az aktuális.
Akkor megpróbálnám így: ( az updatet egy külön szálban hívnám meg )
//Egy külön osztály az update meghívására
class UThread extends Thread{
Graphics g;
JFrame jf; //nem tudom hogy JFrame-e a super típusa a mintádban
public UThread( Graphics g, JFrame jf )
{
this.g=g;
this.jf=jf;
}
public void run(){
jf.update(g);
}
}ido++;
nap.setText(""+ido);
g.drawString(nap.getText(),10,90);UThread ut=new UThread(g, super);
ut.start(); //meghívjuk az updatet
try{
Thread.sleep(1000);
}catch(InterruptedException ie){
is.printStackTrace(); //kiírjuk az esetleges hibainformációt
}Remélem nem írtam el semmit, most sajnos nincs alkalmam a kód ellenőrzésére.
-
Murphistic
aktív tag
Viszont lett egy újabb gond

Mégpedig az, hogy ha egy ciklusban folyamatosna frissítem az egyik kiírt dolgot (számláló), akkor addig a kirajzolt terület háttere fehérré változik, utána pedig visszavált az általam beállítottra. Ez miért van? Mit hagytam figyelmen kívül? Ja és a kirajzolt betű típus és betű szín az nem változik, csak a háttér.Color hatterszin=new Color(0,153,255);
Color betuszin=Color.black;
Font font=new Font("ARIAL",Font.BOLD,12);
setBackground(hatterszin);
g.setColor(betuszin);
g.setFont(font);
.........................................
........................................
while(ido<5){
ido++;
nap.setText(""+ido);
g.drawString(nap.getText(),10,90);
try {
Thread.sleep(1000);
} catch (InterruptedException ex) {
}
super.update(g);
}Szervusz!
Az nem lehet a gond, hogy a super.update(g) -t azután hívod meg, hogy 1 másodpercet őihent a szálad és utána azonnal módosítja a kiírt számot?
Én így próbálnám meg:
g.drawString(nap.getText(),10,90);
super.update(g);
try {
Thread.sleep(1000);
} catch (InterruptedException ex) {} -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Java. awt-ben lévő paint( Graphics g) -t használom néhány dolog megjelentésére. Stringet íratok ki. A lényeg az lenne, hogy bizonyos időközönként a kiírásnak frissülni kellene, ez frissül is, de a régi "ott marad" és az újat ráírja. Hogyan lehet ezt a problémát megoldani, hogy a régi törlődjön?Közben sikerült, ráakadni.
super.udate(g); -
Jano
senior tag
Sziasztok!
Java. awt-ben lévő paint( Graphics g) -t használom néhány dolog megjelentésére. Stringet íratok ki. A lényeg az lenne, hogy bizonyos időközönként a kiírásnak frissülni kellene, ez frissül is, de a régi "ott marad" és az újat ráírja. Hogyan lehet ezt a problémát megoldani, hogy a régi törlődjön?Újra kell rajzoltatni előtte a képernyőt egy bizonyos hívással.
-
Lortech
addikt
Nekem úgy már lefutott, szam = 561-re ezt dobta:
n-1 erteke: 560
S erteke: 1
S erteke: 2
S erteke: 3
S erteke: 4 -
Lortech
addikt
Sziasztok!
Lenne, egy olyan problémám, hogy ciklusból nem lép ki a program, és nem tudom ,miért. C-ben megírva működik, de java-ban nem lép ki valamiért. És már az agyvérzés kerülget, hogy nem tudom mi a hiba....
. Szóval lefordul, szintaktikai hiba nincs, de nem lép ki a ciklusból valamiért. :S
Kód java:
Public ......{
BigInteger n=ew BigInteger("0");
final BigInteger c=new BigInteger("1");
final BigInteger egy=new BigInteger("1");
final BigInteger nulla=new BigInteger("0");
final BigInteger ketto=new BigInteger("1");
BigInteger reszer= new BigInteger("0");
BigInteger reszer2= new BigInteger("0");
BigInteger reszer3= new BigInteger("0");
long kitevo=0;
long s=0;
BigInteger[] tanuk = new BigInteger[40];
//keressuk s-t
n=szam.subtract(c);
System.out.println("n-1 erteke: "+n);
while(true){
reszer=ketto.pow((int)kitevo);
reszer2=n.mod(reszer);
reszer3=n.divide(reszer);
if(reszer2.compareTo(nulla)==0 && reszer3.mod(ketto).compareTo(nulla)==0){
kitevo=kitevo+1;
s=kitevo;
System.out.println("S erteke: "+s);
}
else{
break;
}
}
} //metodus vegeC-ben:
int n=561;
int n2=n-1;
int kitevo=0;
int s=0;
int reszer=0;
int reszer2=0;
int reszer3=0;
while(1){
reszer=pow(2,kitevo);
reszer2=n2%reszer;
reszer3=n2/reszer;
if(reszer2==0 && reszer3%2==0){
kitevo=kitevo+1;
s=kitevo;
}
else{
break;
}
}ketto az miért 1 ?
A C változatban reszer3%2 van.
-
_NCT
addikt
Sulis könyv,nem hiszem hogy ismered, kereskedelmi forgalomban nem igazán kapható, de amúgy Kaczúr Sándor - Programozási Technológia.
GDF-es könyv, egyik tanár kiadványa, van aki szerint favágás, van aki szerint egy jó útmutató, jobb mint a régebbi könyvek....
-
ArchElf
addikt
A lényeg az lenne ,hogy az akadályt elkerüljök. Fekete az akadály, a fehér a szabad út. A kamerának csak egy állása van ,egyenes menet esetén előre néz, csak előre.Csak itt meg az a baj ,hogy ha mondjuk a kép nagy része fehér de belelóg az akadály ,akkor azt is meg kell különböztetni, na meg a táv kiértékelése is jó lenne az akadálytól.....Nem is olyan egyszerű...Csak ilyennel még soha nem foglaslkoztam ,így azt se tudom hol kezdjem..
1) Ha minden fehér, a többi meg fekete, akkor egyszerűen úgy kell mozgatni az eszközt, hogy a fekete test egy adott kamera szélességbe (mondjuk a középső 30%-ba) ne lógjon be. Jobb módszer, ha a látottak alapján virtuális térképet készítesz, de ez egyrészt bejárást igényel, másrészt távolságokat kell valahogy számolni)
2) Távolságot csak úgy tudsz mérni, ha
a) tudod mekkora a tárgy
b) nem fix a kamera fókusza (akkor a objektív állásából + élességből) tudsz következtetni a távolságra
c) 3D-s kamera-rendszernéll a két kamera látószöge alapján lehet számolni a távolságot
d) elmozdulsz és nézed a tárgy növekedését/csökkenését. Ha a te elmozdulásod mértékét tudod, onnan tudsz következtetni a tárgy távolságáta/méretére.AE
-
skoda12
aktív tag
Attól függ. Ha OOP szemléletet akar valaki felszedni, akkor sok kódot kell olvasni. Ezután ha már megvan a megfelelő absztrakciós készség, akkor jöhetnek a design patternek. Ha viszont algoritmizáló készségre vonatkozik a kérdés, akkor sokat kell gyakorolni acm stílusú versenyfeladatok kódolásával.
-
x123456
aktív tag
A lényeg az lenne ,hogy az akadályt elkerüljök. Fekete az akadály, a fehér a szabad út. A kamerának csak egy állása van ,egyenes menet esetén előre néz, csak előre.Csak itt meg az a baj ,hogy ha mondjuk a kép nagy része fehér de belelóg az akadály ,akkor azt is meg kell különböztetni, na meg a táv kiértékelése is jó lenne az akadálytól.....Nem is olyan egyszerű...Csak ilyennel még soha nem foglaslkoztam ,így azt se tudom hol kezdjem..
Optikai úton történő távolság méréshez szerintem két kamera képe kellene... rosszul gondolom?
-
shev7
veterán
-
gaben
aktív tag
-
ArchElf
addikt
A kép (mint bittérkép) megvan? Ha igen utána különböző kép-manipulációs technikák segíthetnek: szín-szűrés, edge-detection, kontraszt érzékelés, stb.
Konkérétan hogy képzeled el, hogy "nagy akadály"? Ha ezt (matemaikailag) meg tudod fogalmazni, akkor már csak a megfelelő algoritmust kell megkeresned/megalkotnod. Ha nem meg a definiálás, hiába is izzadsz rajta...
AE
-
Lortech
addikt
Szia!
Hmm...
server glx version string: 1.2
client glx version string: 1.4
GLX version: 1.2
OpenGL version string: 1.4 Mesa 7.7.1Most a server meg a Client version közt mi a különbség? Ezt ne mnagyon értem, meg miért régi?
Még egy kérdés:
Olyan problémám volna ,hofy van egy forrsákód ,ami külső, nem szokványos importokat használ. (neurális háló példa progi
)
Szóval nem ismeri az importokat alapból. .JAr fájl nincs ,helyette van egy .tar.gz állomány. Ebben vannak .class fájlok és .java fájlok is ebben van a tutor is,meg azok a jegyzékeke is amit az importbna használna. Ezt kibontom Winrarral. Eclipse-ben a Library-knál (ahol .jar-t adnám hozzá más esetben), ott rámegyek az External Class folders, beállítom ,de semmi. Mit kell ezzel kezdeni?A kicsomagolt tar.gz-t becsomagolod zip-be jar kiterjesztéssel, könyvtárstruktúrát (package struktúra) megtartva, hozzáadod a jart libnek.
Vagy forrásként adod hozzá a benne található java-kat. -
x123456
aktív tag
Szia!
Hmm...
server glx version string: 1.2
client glx version string: 1.4
GLX version: 1.2
OpenGL version string: 1.4 Mesa 7.7.1Most a server meg a Client version közt mi a különbség? Ezt ne mnagyon értem, meg miért régi?
Még egy kérdés:
Olyan problémám volna ,hofy van egy forrsákód ,ami külső, nem szokványos importokat használ. (neurális háló példa progi
)
Szóval nem ismeri az importokat alapból. .JAr fájl nincs ,helyette van egy .tar.gz állomány. Ebben vannak .class fájlok és .java fájlok is ebben van a tutor is,meg azok a jegyzékeke is amit az importbna használna. Ezt kibontom Winrarral. Eclipse-ben a Library-knál (ahol .jar-t adnám hozzá más esetben), ott rámegyek az External Class folders, beállítom ,de semmi. Mit kell ezzel kezdeni?Csak tippelek: a server az az X által támogatott verzió -> valószínűleg újabb driver kellene alá. Azért is kérdeztem, mert én egy virtuális gépen néztem ugyanezt és az is ugyanezt írta, amit neked válaszolt, annyi eltéréssel, hogy közölte: nincs 3D támogatás a gépemen.
-
x123456
aktív tag
-
x123456
aktív tag
Sziasztok!
Egy szimulációs dolgot csinálok java-ban és a java3d API 1.5 is használom hozzá. Azonban linux alatt a következő a warning üzi:
Java 3D WARNING : reported GLX version = 1.2
GLX version 1.3 or higher is required
The reported version number may be incorrect. There is a known
ATI driver bug in glXQueryVersion that incorrectly reports the GLX
version as 1.2 when it really is 1.3, so Java 3D will attempt to
run anyway.
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported! This is an application bug!A progi lefut, van "3D" , de mi lehet ez, találkozott már valaki ilyennel?
A gép rendben van :
direct rendering: YesOpenGL vendor string: Tungsten Graphics, Inc
OpenGL renderer string: Mesa DRI Intel(R) 945GM GEM 20091221 2009Q4 x86/MMX/SSE2
OpenGL version string: 1.4 Mesa 7.7.1
glxgears szépen megy.Már a java3d API-t 5x újratettem, azt hittem az,de nem azzal van a gond.
Érdekes módon Win alatt nincs ilyen, ott más a hiba
Köszönöm a helpet!
Ha ATI-d van, akkor valószínűleg ez a baja:
There is a known
ATI driver bug in glXQueryVersion that incorrectly reports the GLX
version as 1.2 when it really is 1.3,Eszerint bugos az ATI driver és azt hazudja magáról, hogy GLX 1.2 van benne, holott a valóságban 1.3-as.
Ez segít rajtad?
(esetleg egy újabb ATI driver, bár elég csúf tapasztalatokat szereztem vele azalatt a rövidke pár óra alatt, amíg ATI kártya volt a gépemben
)Mondjuk nekem úgy tűnik, hogy inteled van, akkor meg a fenti tárgytalan, de tévedhetek.
-
gaben
aktív tag
Na próbálkoztam,nézeggettem segédleteket,ennek már elvileg menni kéne,de semmit nem látok. Mi lehet a gond?A képet az src-be másoltma ,közvetlenül az Udvkep.java mellé.
import java.awt.Graphics;
import java.awt.Dimension;
import javax.swing.ImageIcon;
import java.awt.Image;
import java.awt.Toolkit;
import javax.swing.JWindow;public class Udvkep extends JWindow {
Image kep;
ImageIcon icon;public Udvkep(){
kep=Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("akarmi.jpg");
icon=new ImageIcon(kep);
setSize(icon.getIconWidth(), icon.getIconHeight());setLocation(500, 500);
setVisible(true);
}
public void paint(Graphics gr){
super.paint(gr);
gr.drawImage(kep, 0, 0,this);}
public static void main(String[]args)
{
Udvkep udv=new Udvkep();try
{
//Make JWindow appear for 5 seconds before disappear
//>>IT WILL ACT AS SPLASH SCREEN<<
Thread.sleep(10000);
udv.dispose();
}
catch(Exception exception)
{
exception.printStackTrace();
}}
}
Sikerült megcsinálni,már tárgytalan.
Jól elbeszélgetek itt magammal...
-
gaben
aktív tag
-
Tottu
senior tag
-
btotyi
tag
Sziasztok!
Egy külső csomagot szeretnék beimportálni,ezt a Sajátgép->Speciális rendszertulajdonságok->Környezeti változók meg is teszem,felhasználó és rendszerszintre is a CLASSPATH beállítását(Vista alatt). Így:SET CLASSPATH=.;C:\Program Files\Java\javalib (és ezen belül még egy könyvtár).
A gond az,hogy ne mműködik,csak ha a konzolból is kiadom ezt a parancsot akkor jó.De azt szeretném,hogy ne kellje nmindig a konzolból kiadni.
Az Eclipse-ben is szeretném használni,ezt hogy tudom elérni?Előre is köszönöm a segítséget!
Project properties - Java build path - Libraries fül - Add library - User library - User libraries gomb - New - System library checkbox. Természetesen a hozzá tartozó jar file-okat add hozzá a library-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows Insider Program
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- iPhone 15 Plus 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5306
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt )