Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
A ma délután írt hozzászólásomban írt kód működött. Viszont a tesztemben volt annyi körítés hozzá, hogy az ablakban volt egy gomb is és a számláló csak arra kattintva indult el, de ez szerintem nem számít.
A kód egyébként így az alapértelmezett megjelenítést használja. Én pl. a NetBeans-ben állítottam be, hogy milyen színű legyen a JLabel.
Egyébként nagyon eredeti megelenítést akarsz? Mert akkor tényleg a Graphicsos megoldást kéne megtalálnunk
. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt )
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Sorozatok
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Annyit olvastam, hogy az update eljárás békén hagyja a hátteret és meghívja a ComponentUI osztály update függvényét. Itt elvesztettem a fonalat, hogy miért nem működik ( esetemben a végén eltűnt a kiírt szöveg csak a háttér maradt )