Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
java.util.TreeMap első körben jónak tűnik szerintem, ha nincs szükség perzisztenciára. Ha kell perzisztencia, akkor valami lightweight DB-t kell keresni, van jó pár minden igénynek megfelelően. Vagy egy rendes nagy DB-t. Vagy ha kell HA is, akkor valami gridet, ami replikál a nodeok között. El lehet ezt bonyolítani.

-
disy68
aktív tag
Lehet én nem értem a kérdést. Ha magára a request-response szerkezete a kérdés, akkor innen válogathatsz.
A formátum, mint JSON is eléggé adja magát, bár használhatsz xml-t is, többletmunkát nem okoz egyik sem java oldalon.
Ha a "betenni-kivenni" azt jelenti, hogy perzisztálnád az adatokat, amiket szűrni szeretnél egyszerűen, akkor valamilyen adatbázis használata is célszerű lehet.
Szóval az induláshoz a kulcsszavak
Spring Boot, @Restcontroller, Jackson, Hibernate, MySQLis lehetnek akár.Persze ha te üzeneteket fogadsz, akkor érdemes lehet autentikáción is gondolkodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Hobby elektronika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ezt streaming apival próbálnám meg első körben.