Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Az lenne a cáfolat, hogy a GWT nem általános honlapra való.
A GWT böngészőben futó kvázi vastagkliens alkalmazások fejlesztésére való. Ahol is alapvetően nincs napi többezres látogatottság, nem weboldal, nem portál, viszont fontos, hogy a prezentációs réteg kódja könnyen refaktorálható, tesztelhető, karbantartható legyen. Egy Java fejlesztő számára is. Admin alkalmazások főleg.
Ráadásul a GWT egy eléggé kiforrott technológia, ergó több, mint valószínű, hogy jobb lesz a generált kód minősége, sebessége, mint amit egy mezei fejlesztő valaha képes lesz megalkotni.
Belenyúlni? Nem kell belenyúlni. Ha meg bele kell, akkor szabvány, GWT-s eszközökkel nyúl bele az ember és nem a generált JS kódon gányol

-
fordfairlane
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ehhez képest egy java kódból js kódra fordítás nagyon meredeknek hangzik számomra...
Nem olyan rossz az, ehhez is érteni kell. A Prezinél egy C++ alapú text-render enginet fordítottak cross-compilerrel javascriptbe, ez a js megjelenítő egyik komponense, és egész jó lett. (már amennyit én próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi